Gemensamhetslokal

Gemensamhetslokalen är inrymd i bottenvåningen på Strandvägen 9 med en egen ingång till vänster om porten.

Lokalen kan dels hyras av bostadsrättsinnehavare som övernattningslokal för sina gäster, dels av bostadsrättsföreningar för styrelsemöten. Observera att lokalen inte är tänkt att användas för fester eller sammankomster som kan störa de boende i huset.

Betalning
Kostnaden är 350:- per natt respektive 100:- per styrelsemöte. Betalning av övernattning görs via Swish i samband med övernattningen. I lokalen så finns det en skylt med QR-kod som kan skannas för att få uppgifter om swishnummer och belopp förifyllt. I samband med Swish-betalning anges datumet för övernattningen, för att underlätta matchning av bokning och betalning.

Bokning via nätet eller bokningstavlor
För att boka tid i våra tvättstugor via nätet, använd denna länk.
Bokning kan även göras via bokningstavlorna vid tvättstugorna, men webbsida eller App för mobil/surfplatta (Appstore / Google Play) är mer användarvänlig.

Adressen som ska läggas in i Aptus-appen är följande: http://aptus02.hsbvarmland.se/Vagmastarenbokning/bookingservice.svc/

Beskrivningen för hur bokning görs via webb återfinner ni här: APTUS-bokning

Utrustning
Lägenheten är utrustad med en dubbelsäng, en bäddsoffa (120 cm bred) och två stycken mindre extrasängar (190×80 cm) med madrasser, täcken, kuddar, kaffe- samt vattenkokare. Utförlig information och regler angående lokalen kan nås via länkarna nedan.

Fel eller brister i lokalen
I de fall det upptäcks att något är trasigt eller inte fungerar i lokalen/lägenheten så är det önskvärt att detta rapporteras in så snart som möjligt till lokaler@vagmastaren.org.

Kontaktperson
Kontaktperson i Samfälligheten är Inger Thysell, lokaler@vagmastaren.org, Tel: 070-515 50 44.
Vid problem med städning eller annat kan ni kontakta honom.

Länkar

Bilder på lägenheten/gemensamhetslokalen: